Verifică disponibilitatea

Experimentează luxul.

Hotel Opera este așezat pe țărmul celei mai misterioase și capricioase mari, Marea Neagră. Pentru că iubim marea și ne dorim să vă împărtășim din dragostea noastră, vă invităm să ne fiți oaspeți în cele 89 de camere și apartamente cu vedere frontală sau parțială la mare

Spațioase și confortabile, camerele duble deluxe, ofertă garanția unui sejur relaxant, de poveste. Toate camerele păstrează cromatica naturală a peisajului, nuanțele de turcoaz luminos ale cerului de vară, inconfundabilul albastru marin și auriul nisipului fin. Amplasarea specială a hotelului, direct pe plajă, permite cadoul nostru pentru dvs., turiștii noștri: vedere totală sau parțială la mare din oricare dintre camere.

Cele 2 Senior Suite creează pentru dumneavoastră spaţiul ideal de cazare în timpul unei călătorii de afaceri, dar şi o atmosferă relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent. Suitele au vedere frontală la mare, beneficiază de terase vaste, complet mobilate, iar intimitatea este completată de prezenţa plantelor exotice.

Cele două Senior Sky Suite, situate Ia ultimul etaj al hotelului, reprezintă maximul de confort oferit de hotelul nostru. Beneficiind de o vedere frontală la mare și de terase vaste, luxuriant amenajate, puteți petrece timp de relaxare și bună-dispoziție, în elegantele noastre Senior Suite.

Check availability