Confort complet, ești pe mâini bune.

Îți place să stai la malul mării.

Verifica valabilitatea

Facilitati de lux

Cel mai bun mod de a vă bucura de sejurul dumneavoastră este să aveți acces la facilități moderne și camere confortabile.

Camera Deluxe

Camerele double Deluxe  au vedere frontala la mare sau vedere partiala la mare . Atmosfera caldă a camerelor noastre este completată de sistemul de acces în cameră pe baza cartelelor magnetice, acces gratuit la high-speed intemet wireless în cameră, cât şi în toată încînta complexului, TV LCD, instalaţie climatizare, minibar, seif.

Senior Suite

Suitele au vedere frontală la mare, beneficiază de terase vaste, complet mobilate, iar intimitatea este completată de prezenţa plantelor exotice.

Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorului, , construită din sticlă şi marmură verde-marin  dotată cu o cadă spaţioasă, o veritabilă oază de relaxare, iar ce-a dea doua dotata cu cabină de duş, uscător de păr, situată în living. Apartamentul este dotat in living cu canapea, eleganță, comodă,  lampadare elegante şi finisaje de cea mai inaltă calitate, TV, LCD, sistem de acces în cameră pe bază de cartele magnetiee, high-speed internet wireless, instalaţie de climatizare şi seif. Dormitorul dispune de un pat king-size, o comodă spaţioasă cu o oglindă elegantă şi un dressing generos.

Sky Senior Suite

Cele două Senior Sky Suite  au vedere frontală la mare și  terase vaste, luxuriant amenajate,unde  puteți petrece timp de relaxare și bună-dispoziție.

 Livingul este dotat cu o canapea confortabilă, o comodă elegantă, care încorporează barul. Iluminatul se face cu lampadare de sticlă, minunat puse în valoare.:TV LCD, sistem de acces în cameră pe bază de cartele magnetice, high-speed internet wireless, instalaţie climatizare, seif.

Dormitorul cu pat king-size vă pune la dispoziţie o comodă spaţioasă cu o oglindă elegantă şi un dressing generos. Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorulu dotată cu o cadă spaţioasă  construită din sticlă şi marmură verde-marin , iar cea de-a doua in living dotata cu  cabină de duş.

Verifica valabilitatea