Confort complet, ești pe mâini bune.

Îți place să stai la malul mării.

Check availability

Camera Senior

Apartamentele de tip senior au priveliște frontală la mare și terase spațioase, toate mobilate și echipate: living cu canapea, un comod elegant cu bar, lămpi fine de podea și finisaje rafinate, un control de acces la distanță bazat pe un sistem de carduri magnetice, un televizor cu ecran plat, internet wireless gratuit, aer condiționat, minibar, seif.
Dormitorul de dimensiuni mari are o comodă spațioasă, cu o oglindă elegantă și un dressing generos. Toate apartamentele au 2 băi, una situată în zona dormitorului, complet echipată cu cabină de duș și uscător de păr, cealaltă situată în zona de living, dotată cu o cadă spațioasă.

Camera Deluxe

Toate camerele au vedere la mare și sunt dotate cu sistem de control de la distanță bazat pe un sistem de cartele magnetice, TV cu ecran plat, internet wireless gratuit, aer condiționat, minibar, seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, baia, branduri renumite de produse cosmetice hoteliere, halate de baie, papuci și un meniu special de perne la dispoziția dumneavoastră într-un pat king size.

Dotări de lux, dotări pentru confort.

Cel mai bun mod de a avea o ședință este să aveți acces la amenajări moderne și confortabile.

Check availability